Aansprakelijkheid en verzekeringen

Wij verlenen advies en bijstand zowel aan slachtoffers van schade als aan personen die worden aangesproken als aansprakelijke partij  (bijv. de aannemer, de architect, de veiligheidscoördinator, de bouwheer, de vastgoedmakelaar, de medische beroepsoefenaar, de zorginstelling, de werkgever etc), en hun respectievelijke verzekeraars .

Onze dienstverlening in het kader van aansprakelijkheid en verzekeringen is veelzijdig, net zoals deze materies.  Wij verlenen  o.a. advies en bijstand in het kader van  gemeen aansprakelijkheidsrecht, arbeidsongevallen, persoonlijke ongevallen, ongevallen in het verkeer, brand, diefstal, burenhinder, productaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, aansprakelijkheid in het kader van aanneming,…

Kortom, wij staan U bij telkens U schade heeft geleden of wanneer U door schadelijders wordt aangesproken als mogelijke aansprakelijke partij, ook in complexe schadegevallen met zware letselschade.

Daarnaast staan wij ook de verzekeraars bij in de terugvordering van hun uitgaven.

Wij gaan ook telkens na of en op welke verzekering U eventueel een beroep kan doen voor tussenkomst in de schade of in de kosten van de bijstand.

Neem contact op met

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op

Contacteer onsOf bel: +32 (0)11 22 36 90